Asistent Financiar


Asistent Financiar este o aplicatie gratuita care are implementate mai multe instrumente de calcul.
Intrumentele de calcul oferite de Asistent Financiar sunt: curs valutar BNR, convertor valutar, calculator TVA si calcul invers.

Curs licitat - puteti vedea cursul valutar din ultimii 10 ani si puteti ordona aranja cotatiile crescator / descrescator pentru o analiza detaliata a evolutiei cursului. De asemenea, aveti posibilitatea sa exportati sau sa importati fisiere de cursuri valutare.

Convertor valutar face conversia valutara la orice data doriti din trecut doriti. Este singura aplicatie gratuita care ofera un istoric al cursului valutar din 1998.
Important! pentru emiterea facturilor in ziua curenta se foloseste cursul licitat in ziua anterioara.

TVA calculator este un instrument util care calculeaza datele de facturare, poate extrage TVA din valoarea totala si cel mai important, poate fi integrat cu Excel.

Download


Cerintele programului:
Programul functioneaza pe sistemele de operare W7, W8, w10; pe alte sisteme de operare nefiind testat/garantat.
Rulati ca administrator pentru actualizarea cursului (shift + click dreapta + run as administrator).

Asistent Financiar

Facilitatile programului


* cursul valutar pe calculatorul dumneavoastra - Scutiti o serie de click-uri si ceva timp pentru a afla cursul valutar. In plus, programul va pune la dispozitie baza de date cu cursul valutar din ultimii ani pentru a o putea utiliza chiar si in aplicatii proprii.
* istoria cursului valutar - Vi se intampla sa fie nevoie sa evaluati valoarea din valuta in lei la un moment trecut de timp? Programul Asistent Financiar va poate ajuta in acest sens.
* convertor valutar - Puteti transforma dintr-o valuta in alta la orice moment din timp doriti.
* calculator TVA - Aveti pretul in valuta si cantitatea? Programul va pune la dispozitie datele de facturare in lei si lei noi.
* calcul invers - Puteti calcula pornind de la o valoare totala TVA-ul, pretul unitar, etc.
* integrare cu Excel - Permite transmiterea cursului valutar intr-o foaie de calcul Excel personalizabila. Astfel puteti genera cu un click documente (oferte, estimari) la cursul valutar actual.

Topics: Calculator TVA, Valoare TVA, Calcul TVA, Formula calcul TVA